Til stede i Klasserommet lørdag 21. oktober 2017 :

Logg inn for å kommentere innlegg!

Livets Harde Skole | Sist hørt fra Klasserommet

Terje Martinsen | 5. mai 2015

martinsen.jpg- Hm. jeg sitter og lurer på om jeg er dum eller hva er det som feiler meg eller hvorfor er det ikke flere som gidder å gjøre noe med den dritten.
Jeg vet hvorfor jo et liv er så utrolig mye verdt, tenk at jeg har forandret noen mennesker det er stort og da er jeg vel ikke dum eller er jeg det ? Hver eneste dag så møter jeg på uvitende mennesker som vil hjelpe, det er helt fantastisk, men spør jeg kommunen om noe så får jeg fan ikke svar en gang. Da jeg hadde foredraget mitt i forrige uke så tenkte jeg så mye på hva tenker dem på etter et slikt foredrag, jeg må jo ha gitt en god fremføring av temaet for til Torsdag så er neste klasse klar. Jeg lurer på en ting dere som sitter og styrer begynn og tenk på åssen folk vil behandle deg før dere behandler folk så dårlig. Kan ikke ordføreren med rådmann flytte inn i Ghetto og Li og bo der en måned, det hadde vært moro og sett åssen det hadde gått smiley Men dette gjelder de eldste brukerne våres men de som er på veg inn i dette helvete kan vi faktisk få gjort noe for. Husk HR ordfører og tidligere prest jeg bryr meg millioner av ganger mer om at den unge personen får et nyktert liv enn noen av de byggeplassene som du tror du skal klippe snora av. Gjelden bare øker og dyrere og dyrere blir det og bo i kommunen din, og mer syke mennesker vil det også bli, har dere tenkt på det? Nei en ting er sikkert det må skje et under og for meg er det underet at de gjør noe med hele systemet som omhandler helse. Jeg ser hver eneste dag på mennesker som kan bli syke mennesker om noen få år men jeg har en overmakt som det ikke på noen som helst måte går og samarbeide med. De lyver, de sviker, de unnværer og klarer aldri og innrømme en feil Hm. Ja jeg må være dum smiley støtt oss mot dette smiley God kveld alle sammen!

Til toppen av siden