Til stede i Klasserommet lørdag 15. desember 2018 :

Skriv inn navn og E-postadresse!

Terje Martinsen i Klasserommet ( 15 innlegg ) :

Terje Martinsen | 5. mai 2015

martinsen.jpg- Hm. jeg sitter og lurer på om jeg er dum eller hva er det som feiler meg eller hvorfor er det ikke flere som gidder å gjøre noe med den dritten.
Jeg vet hvorfor jo et liv er så utrolig mye verdt, tenk at jeg har forandret noen mennesker det er stort og da er jeg vel ikke dum eller er jeg det ? Hver eneste dag så møter jeg på uvitende mennesker som vil hjelpe, det er helt fantastisk, men spør jeg kommunen om noe så får jeg fan ikke svar en gang. Da jeg hadde foredraget mitt i forrige uke så tenkte jeg så mye på hva tenker dem på etter et slikt foredrag, jeg må jo ha gitt en god fremføring av temaet for til Torsdag så er neste klasse klar. Jeg lurer på en ting dere som sitter og styrer begynn og tenk på åssen folk vil behandle deg før dere behandler folk så dårlig. Kan ikke ordføreren med rådmann flytte inn i Ghetto og Li og bo der en måned, det hadde vært moro og sett åssen det hadde gått smiley Men dette gjelder de eldste brukerne våres men de som er på veg inn i dette helvete kan vi faktisk få gjort noe for. Husk HR ordfører og tidligere prest jeg bryr meg millioner av ganger mer om at den unge personen får et nyktert liv enn noen av de byggeplassene som du tror du skal klippe snora av. Gjelden bare øker og dyrere og dyrere blir det og bo i kommunen din, og mer syke mennesker vil det også bli, har dere tenkt på det? Nei en ting er sikkert det må skje et under og for meg er det underet at de gjør noe med hele systemet som omhandler helse. Jeg ser hver eneste dag på mennesker som kan bli syke mennesker om noen få år men jeg har en overmakt som det ikke på noen som helst måte går og samarbeide med. De lyver, de sviker, de unnværer og klarer aldri og innrømme en feil Hm. Ja jeg må være dum smiley støtt oss mot dette smiley God kveld alle sammen!

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 3. mai 2015

martinsen.jpg- En mann som kjemper for det siste, hans kropp er nedkjørt kanskje ingen muligheter til og noen sinne komme seg. Alt han har det har han fått, ikke gjort et arbeidsslag i sitt litt over 50 års liv. Han føler at det er urettferdig at unge friske mennesker dør og sier det er jeg som skulle vært død. Det er et under at han lever, det offentlige har ikke så mye til overs for ham. MEN drømmer har han, han vil på et kristent sted, et sted hvor det er kvinner og menn. Dette har han villet i flere år men aldri fått kjangsen, men det offentlige har ikke klart og ta denne drømmen fra ham. Han spurte meg om det var mulig og kunne få slike baller som jeg har for da hadde han vært nykter nå. Jeg svarer du har det bare begynn og bruk dem jeg sier også at alle vi som klarer og begynne og klarer og bli hekta har en veg ut av det. Men når man er i en labyrint som det offentlige har feil jobbet med i ti talls år så er det ikke lett å finne veien ut igjen. Jeg tror og mener at det går på det siste med denne karen, han orker ikke mer. Men plutselig så er han der igjen mer klar en noen sinne men hvor er den offentlige hjelpen da ? jeg tror denne karen har hatt minst 50 overdoser i sitt liv jeg har jo reddet ham nesten 10 ganger selv har ikke helt tellingen, men uansett så er det en mening at han er i live tror jeg. Jeg vil bare si hvor glad jeg er for og være nykter og samtidig ha en slik side og dele det med. Noen har vært mer heldige en andre, jeg gav aldri opp. Men det jeg ser det gjør fan ikke disse menneskene heller men systemet har gitt dem opp. GOD NATT.

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 12. februar 2015

martinsen.jpg- Sprekken: Jeg var på behandling ved Åsterud-Klinikken på Haslum, hadde fått permisjon, satte meg på toget ved Stabekk og kom ikke lengere en til sentralbanestasjonen, jeg skulle egentlig bytte tog og dra videre til Jessheim. Jeg gikk i stedet inn på polet og kjøpte ei hel flaske med Concord Konjakk. Jeg husker at jeg tenkte og jeg fikk angst og følte meg utenfor, jeg gikk så inn på et annet tog som gikk til Jessheim jeg hadde ikke rørt brennevinet jeg hadde vært nøktern i nesten et år. Den gode og den onde satt på skuldrene mine og den onde vant. Jeg tok den første svelgen og følelsen var enda verre, flaska var tom før jeg nådde Jessheim, jeg husker jeg følte meg som en dritt. Da vi var fremme gikk jeg rett inn på polet og kjøpte ei hel flaske til, jeg prøvde å døyve den onde følelsen av og svikte meg selv, brennevinet hjalp ikke, jeg måtte i parken. Dette er den eneste sprekken jeg har hatt på 13 år, og det skjedde for ca 11 år siden. Det jeg skulle på denne turen var og hente noen papirer pluss innom for og skrive under på noe ved NAV. Følelsesmessig den verste dagen de siste 13 årene. God kveld mine venner.. 

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 29. januar 2015

martinsen.jpg- En bonde er ute og sår, noen korn falt på veien og fuglene åt det opp, Noe andre korn datt på fjell hvor det var lite jord der kom det noen spirer men det visnet etter en stund for roten fikk ikke nok næring, noen korn falt blant torner og ugress det vokste opp men ble kvalt, men noe falt i god jord og bar frukt i tonnevis. Dem som hører ordet nøktern og hvor fint det kan være blir ødelagt i miljøet det er de korna som lå på veien. De som får ordene på stein om et nytt liv, tar i mot det med åpne armer og går ut i en kjempe fart og er nøktern et par ukers tid, men dessverre så har de ikke noen rot så de detter utpå de også. Dem som tar i mot nøkter-skapet blant torner og ugress er de som holder ut lenge men blir kvalt av sine egne usannheter og er ikke ærlige med seg selv. Men det ordet NØKTERN som er sådd i god matjord, dem tar en dag av gangen, tar små ting på alvor og er ærlige da det stormer som verst disse mennesker kommer seg som regel på beina for den ene dagen blir til 365 dager som igjen blir til år, dette er også de som etter hvert står i det og blir tålmodige de blir nøkterne. Det jeg mener med dette er all det svike som skjer da de som virkelig vil ut av det ikke blir hørt. Han som får ore på veien han blir sendt på en avrusning uten noe som helst planer. Han som hører ore på fjell og steingrunn han gjennomfører avrusningen men blir sendt tilbake til gettoen som han må vente på plass på behandling og alt faller sammen. Han som fullfører avrusningen og kommer direkte på behandling, han fullfører, men ingen ting er tilrettelagt samtidig uten oppfølging underveis, dette er han som har fått nykterheten blant torner og ugress, det sprekker. Men han som blir sådd i god matjord er han som har en individuell-plan på bordet fra starten av, han fullfører sitt program som er tilrettelagt for hans problemer. Han får også de samtaler underveis og får sakte men sikkert en trygg plassering tilbake i samfunnet igjen. I denne kommunen så er det nesten ingen som har en slik IP og det er også årsaken til de gettoer og plasseringer av de svake i kommunen de er rettsløse og har ikke noe de skulle ha sakt. Men med en IP så får sliteren plutselig rettigheter og kommune NAV og leger må følge klienten på en helt annen måte derfor er det viktig for denne foreningen og få flest mulig klienter inn under slike planer.

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 11. desember 2014

martinsen.jpg- Atter en dag med NÆRING, var innom rustjenesten i dag og hadde en lang og flott samtale med flere av kuratorene. Jeg gav en av dem en bamseklem etter at vi ikke hadde vært på talefot igjennom det siste halve året. Jeg fikk masse skryt og de forsto min frustrasjon men de hadde sine og forholde seg til. Det ble lovet et bedre samarbeidet etter av vi alle la oss flate.. Jeg er den personen som vil det beste for alle, jeg liker ikke og være den stramme til enhver tid og syntes det er godt og be om en unnskyldning viss jeg har gått litt for langt  Jeg tenker også mye på at jeg virkelig har tråkka de som jobber med helse på beina men kommunaldirektør dere gikk alt for langt... Etter og ha sendt et falskt bekymring melding til en annen etat så venter jeg på en unnskyldning hvor er den, dere skal vite at den historien blir ikke bort av seg selv. Nå har vi slitt oss igjennom dette året og det vil komme nye vedtekter ganske snart og det kommer av at vi skal ha folk på beina  I år har vi en vi har to til behandling den ene skal til etterbehandling igjen ganske snart og en som er på, en skal inn den 15.12. Det er et under og sitte igjen med dette. Mitt oppe i alt så har jeg jobbet seriøst med to veldig slitene og syke han ene har jeg fått inn 5 ganger på 4 måneder og det er en bragd i seg selv. Mens jeg har hold på så er det mennesker som har foret enkelte med rus. Vi hadde et tilfelle i sommer hvor en såkalt hjelper kjøpte heroin til en klient for 3000 kr dagen føre han skulle på behandling han var på behandlingen i 3 timer. Slik blir det da folk ikke skjønner hva dem holder på med så personen er jo unnskyldt på en måte det er flere historier som ikke er bra men de som gjør dem tenker bare godt. Så ble jeg beskyldt for og ha stjålet 500 kr så ba jeg vedkommende og sjekke ut men det ble aldri gjort denne beskyldningen ser jeg på som verre en det kommunelegen gjorde. Her har du avtaler med folk igjennom et helt år så går dem og tror at jeg setter dette på spill for 500 kr. Dette kommer av to stykker som igjennom hele året har prøvd og ødelegge for meg og Rune og som har satt ut falske forklaringer. Men en ting er sikkert aldri mere samarbeid med den trioen. Det har vært et tøft år men vi har gjort mere en noen annen for rus-brukerne og husk dere falske der ute jeg sier som ordføreren i Rælingen Øyvind dere rekker oss ikke til knærne en gang. Støtt Livets Harde Skole på Konto 1286.49.13626 Terje-Rune 

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 27. november 2014

martinsen.jpg- Jeg Gikk meg over Getto land der møtte jeg en gammel man han spurt så hvor hører jeg hjemme. Du hører ikke hjemme i getto land, ingen hører hjemme i getto land svarte jeg den gamle man. Jeg gikk meg over Metadon-land der møtte jeg en ung man han spurte så hvor hører jeg hjemme. Du hører ikke hjemme i Metadon-land ingen hører hjemme i Metadon-land svarte jeg den unge man. Jeg har alltid lurt etter at jeg ble nøktern på sangen DU SKAL FÅ EN DAG I MÅRÅ, med Alf Prøysen det er en flott tekst og alltid vært noe mening med den. Hva med og kunne gi disse denne MÅRÅ dagen, med blanke ark og farge stifter tell. Jeg prøver og gi dem litt av den men jeg har ikke ressurser til så mange fargestifter og så mange ark. Det eneste jeg har bedt om i fra det offentlige er at de tar telefonen og er ærlige på tvers, hvorfor klarer dere ikke det? Hva med litt blanke ark i julen eller er dere alt for opptatt av hvordan fri dagene deres skal være. Kjære medlemmer skal vi redde julen for disse menneskene som trenger dagen i MÅRÅ så støtt oss på 1286.49.13626. nå står det 7 kr på kontoen får ikke mange blanke ark for det  I morgen så tar vi siste farvel med oldemor så da blir det en amputert dag  God kveld alle flotte mennesker der ute Terje 

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 24. september 2014

martinsen.jpg- DEN STORE BRAGDEN - Del IV
Kultur puben var en god start for og bli sterk i forhold til mitt tidligere rus-problem. Jeg jobbet der i ca et år og det var en fin tid, men en dag så var det en av mine gamle venner som sto utfor porten med Kongsberg-Knekk. Jeg gikk ut og snakket med ham og fikk litt innsikt i hvor han sto i forehold til rustjenesten i kommunen. Den historien jeg fikk var skremmende og jeg ble nysgjerrig så jeg sa til ham at jeg skal hjelpe deg. Rette etter dette så gav jeg meg på Kultur puben og begynte som arbeider ved Misjonen oppsøkende sådan. Under hele denne tiden var min individuelle plan i funksjon men det tror jeg ikke kommunen viste.
Jeg var også uføretrygdet så noe måtte jeg drive med. I ettertid så ser jeg at jeg systematisk har blitt utnytta av kommunens Rustjeneste. Men da jeg tenker tilbake så har jeg redda mange liv i denne perioden. Den største synden er at jeg ikke var inne i saken til de to som ble borte, jeg har vært det på en måte med Bekymring meldinger og brev men det ble ikke gjort noe. De første årene med Lukas var jeg en redd far jeg var redd or alt rundt denne gutten det var så vidt jeg turte og holde i ham. Men vendepunktet kom da Markus ble født da var det akkurat som det var noe som slapp inne i meg og jeg følte meg som en skikkelig pappa for begge to. I alle disse årene så har det gått slag i slag med mange innleggelser, en krig med seg selv som jeg vant og har vunnet. BRAGDEN var og lære seg og vri suget om til noe annet. Jeg satt inne på 90 tallet og der fikk vi besøk i fra Frelsearmen og de lurte på om jeg trengte noe, jeg svarte en gitar. Neste gang de kom så hadde de med en gitar. Da skrev jeg en sang om en bloms som jeg arvet etter en som hadde sonet før meg. Jeg lovet den blomsten at han skulle få bli med meg da jeg var ferdig sonet og det fikk ham. Jeg har også plantet et tre ute ved Håpets Dør det er en liten furubuske som begynner og bli stor jeg kaller det tre for nøkternhetens tre. Det tre er egentlig symbol på mitt holdbare nøkternhet over tid. Men viktigheten for og kunne få det til er gi slipp pluss og være god, det gode kveler det onde. Det nytter ikke og gå og være sint for ting som skjedde for lenge siden da blir du aldri nøktern, men gi slipp og be de nærmeste om unnskyldning  Fortsettelse i morgen de harde og vanskelige stunden. DEN STORE BRAGDEN. Vær så snill støtt foreningen med et høst bidrag på 1286.49.13626. God kveld Alle sammen 

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 23. september 2014

martinsen.jpg- DEN STORE BRAGDEN - Del III
I løpet av denne stunden som nå begynner og strekke seg over år så skjedde det mye i mellom linjene. Jeg sto på og skulle gjennomføre min Individuelle-Plan koste hva det koste ville. Det var ikke mye hjelp og få jeg husker teamet rundt meg fikk i gang et møte med en gjeldsrådeiver dette var i år 2006, der ble pairene bar ligaenes. Jeg tok tak selv da min kjære ble med Lukas. Så under ca en 10 års periode så hadde jeg på en måte en falsk oppfølging. Men under alt dette så var jeg i gang med og hjelpe de andre sliterne i kommunen. Jeg satte meg på Bussen og dro opp til Gettoen og i Lia og kjære medlemmer og Skedsmo kommune dette er årsaken til at de verste sliterne lever i dag. Jeg husker det var ved 2230 tiden jeg fikk en tlf i fra Gettoen en bekymring jeg fikk også en anelse selv. Da ringte jeg til en kompis med lappen og han kom vi dro oppover og den anelsen jeg hadde fått stemte. Da vi kom hjem til klienten så lukket han ikke opp men gudskjelov så var vinduet åpent så vidt det var. Jeg klatret inn der satt klinten og var helt blå i fjeset og da tok nesten fyr i fra komfyren. Han hadde satt på komfyren for og varme årene så hadde det blitt litt for mye. Ringte 113 mens jeg satt og klasket han i tryne til ambulansen var der. Han ble tatt med og det gikk bra de som kom de skrøt meg opp i været 5 minutter senere så hadde dem ikke kunne ha gjort noe. Dette var mens jeg var under min egen oppfølging i fra kommunen og det er på mange måter slik jeg har blitt nøktern. Hadde jeg hørt på enkelte av planene til denne rusomsorgen her så tror jeg det hadde gått galt, jeg har vært opprørsk hele vegen og fått det slik jeg ville. Men jeg glemmer ikke at jeg hadde en fantastisk Lege som fulgte meg. Men jeg hadde satt av 10 år for mine planer og det må men nesten gjøre skal man lykkes. Det begynte og nærme seg fødselen av Lukas gutten min dette var i 2009 vi hadde kriget til oss en bolig i Lundsallen og alt så veldig bra ut. Jeg var kjempe redd for det som skulle skje pluss kanskje ting gikk galt men vi fikk verdens vakreste gutt. Jeg skrek ut på fødestua Så vakker som hun er ja jeg trodde det var jente men da jeg så litt nærmere så var det en liten Gutt. På denne tiden så hadde kommunen allerede fått utnytta meg og mine tjenester i ca 5 år. Men den aller første jobben jeg gikk inni var på Kultur puben i Lillestrøm, dette var også en prøve på vegen ditt jeg er nå fortsettelse i morgen husk høst støtte til 1286.49.13626.

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 21. september 2014

martinsen.jpg- DEN STORE BRAGDEN-Del II
Cowboyen måtte gå i seg selv han hadde mye penger på kontoen og ikke en nøktern venn hva gjorde han? Jo han ringte en tidligere kompis fra miljøet samtidig prøvde han å få kontakt med kommunens rus-tilbud igjen der fikk han beskjed om at dette var hverdagen. Der satt det en fjomp som ikke visste eller hadde peiling på åssen Cowboyen hadde det og svarer i vilden sky det ente med en real sprekk. Men da Cowboyen hadde holdt på en stund så merket han noe som han ikke hadde merket før han passet ikke lengere inn i miljøet. Det var noe han hadde som dem andre ikke hadde og det var trangen til og være nøktern. Så var det igjen og søke seg inn, nå var det blitt høsten 2003 og han kom inn på Akutten igjen og her tok han en dag av gangen og slappet helt av han var redd for den dagen han skulle skrives ut. Tre uker var godt han gikk inn på rommet for og pakke men damen som den gang var sjef på Akutten lurte på hva Cowboyen skulle. Pakke sa han. Nei du skal ikke ut sa damen vi slipper ikke deg nå du er nøktern og har forandret deg i en så positiv retning så du kommer ikke herfra før vi har funnet et sted til deg. Da ble Cowboyen på Akutten i nesten tre måneder og så ble han overført til Håpet Dør i Fetsund. Kampen de første månedene. De første månedene brukte Cowboyen til en ting lære seg å kjede seg pluss Tålmodighet, en dag så han seg i speilet jeg trenger et tegn på at dette er riktig tenkte ham mens han så seg i speilet. Morgenen etter så kom tegnet men det skjønte han ikke før på kvelden det var den nye hesten på stallen som gav han tegnet. Nå hadde det vel godt ca 7 måneder siden innleggelsen på Akutten et møte hadde det blitt arrangert med ei i fra kommunen. I dette møte så ble det satt opp en individuell-plan som satte kommunen under press men vi hørte ikke så mye fra dem allikevel men min behandler på Håpet og psykolog fikk satt i gang. 

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 21. september 2014

martinsen.jpg- DEN STORE BRAGDEN-Del I
- I begynnelsen av året 2000 så var det en asfalt-cowboy som gikk til kamp for og bli nøktern. Han startet sinne første dager på Akutten for stoff-misbrukere som det het den gangen. Men han fikk ikke sitt ønske oppfylt om og kunne dra til et sted som heter Åsterud så da han kom ut igjen så gikk det Hart for seg dette gjorde at han til slutt havnet på psykiatrisk ved AHUS. De første ukene var tøffe men han gav ikke opp om og komme ditt han ville. De fantastiske menneskene som jobbet der jobbet med ham så det endte opp med at han gikk bakveien for og få samtaler med Åsterud-Klinikken. Etter 5 samtaler og en motivasjon ingen hadde sett maken til så var det Åsterud-Klinikken som ville ha Cowboyen så dette var den første seieren til over 10 års nøkternhet. Her var Cowboyen i nesten 2 år uten en eneste skramme men og komme tilbake til en kommune som denne var ikke bra. Han ble plassert i en bolig og det var det han holdt ut i nesten 6 måneder så fikk han mye penger og det i sammen med ensomheten var ikke bra. I løpet av disse 6 månedene så hadde han ikke et besøk av rusomsorgen og heller ikke en telefon.

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 5. september 2014

martinsen.jpg- Her er et fint bilde av hvordan denne kommunen følger opp sine LAR klienter. Jeg setter ? til hvordan kompetansen er inne på helsesektoren i kommunen denne karen som ligger her er LAR pasient han skal egentlig ikke drikke alkohol. Den neste flotte mannen er en som jobber for og få medisiner og var helt fin i en tre måneders periode men Kommunen og ARA sviker ham hele tiden så ingen ting er på stell enda. Samtidig da vi er inne på dette så kan vi jo se hvordan det er og ta seg en høneblund i de vakre omgivelser opp i Lia. Da du våkner igjen da så er det klart at noen av de flotte naboene dine har pyntet litt i boligen din. Dette kaller kommunelegen og rusomsorgen ja hele helseapparatet en flott boligpolitikk. Mitt råd få dere noe annet å gjøre, for på dette feltet gjør dere ingen ting HMMM...


Kjøkkeninnredning av høy standard


Hjemmekos...


Mer kjøkkeninnredning

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 28. mars 2014

martinsen.jpg- Etter mange års slit i denne bransjen så begynner jeg å se en god del ting som skulle ha vært retta på. I dag så fungerte det veldig bra jeg leverte et brev til ARA som det heter det er det polikliniske innenfor rus. Det gjaldt en klient som ikke hadde fått time og som helst skulle ha vært i systemet for lenge siden. Jeg leverte brevet kl 0830 kl 1100 så ringte de pårørende og sønnen hadde fått time. I denne saken hadde rusomsorgen prøvd påsto de men ingen ting skjedde, men tryllekunster Martinsen fikk det til. Så har vi det stikk motsatte og det er enkelte fastleger som har rusbrukere på papiret bare for å få ekstra i kassa. Lillestrøm legesenter har et par slike som ikke på langt nær gjør jobben sin. Vi har et fint bilde på det når det gjelder en av mine slitere som mangler bare at fastlegen sender henvisning så vil han være ganske raskt i behandling eller han hadde vært i behandling. Det er så stor forskjell i dette systemet men det har dem blitt smittet av Rusomsorgen i kommunen som tror og vet det beste men ingen ting blir gjort. Det er en familie som er letta i dag god kveld:-)

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 14. desember 2013

martinsen.jpg- Dopa og full jeg var om bord, seilte min båt uten ror, bølgene slo og de slo, i mitt mørke alene jeg sto.
forferdelige bølger å fytte katta for en vind, angsten steg i hjerte og sinn,
i mørket jeg fløy ikke et lys jeg så, rett foran meg fortapelsen lå.
Så møtte jeg meg selv og tok en snus, jeg tenkte jeg må forandre kurs,
i stormen jeg skrudde på mitt indre kompass, seilte i vei og kastet min last.
til slutt så jeg mine feil, da fikk jeg meg en ny båt med ror og med seil,
stormen stilnet og jeg fant fred, det er synd at ikke fler kunne være med.
men uansett fant min kropp sin strand, og nå lever jeg nøktern i nøkternland:-)

Til toppen av siden


Terje Martinsen | 7. desember 2013

martinsen.jpg- Jeg må jo bare skrive det jeg fikk tlf i fra sentret og jeg kasta meg inn i bilen og dro av sted ring ambulansen sa jeg til vedkommende på tlf. Da jeg kom frem så var dette gjort ca en time brukte ambulansen dette er utrykning på det beste. Fy F.. Er det mulig, ja det er det viss du er en av de der nede. Jeg skriver det for at det er slik systemet ser på de aller mest slitene vi har i samfunnet, de der nede. Men en av dem har lurt dette systemet trill rundt, dette er en oppfordring til dere som jobber med dette spør om råd. Det finnes ikke bedre mennesker en de som virkelig har kjent ting på kroppen, men husk ta dem på alvor. Da endelig ambulansen kom så er det første du får høre ja vi kjenner ham, hvorfor det utrykket der, om dere har hatt ham i bilen før så kjenner dere ikke ham. Systemet må slutte og tro at dem kjenner enkelte av sliterne du kjenner ingen ved og prate 30 minutter tre ganger i året.
Men dere kan bli kjent viss dere begynner og bry dere, nei hva er det som har skjedd med deg da:-) Nå tar Martinsen kvelden da vil jeg ønske alle en god kveld og Natt Takk igjen I-L. Og GoD KvElD Til R med Familie så er vi på nett i morgen:-)

1 kommentar: | Til toppen av siden

Rune Nummedal : | 08.12.2013 11:55:00
Hadde du vært katolikk, skulle jeg reist til Roma og fått Paven til å gjøre deg til helgen , Terje :-)


Terje Martinsen | 1. desember 2013

martinsen.jpg- Det var en gang for langt om lenge siden et senter som sto praktfullt mitt i Lillestrøm by. Her var det mange slags rare folk, ja du hadde senter rottene også de vanlige som handlet til livene sine for og ikke glemme kaffe klikkene og så til slutt de slitene. De slitene var som regel ikke godtatt noen sted men på sentret fikk de lov og varme seg det kommer av de utrolig snille vaktene der. Det var ikke så veldig mange av dem, men når de virkelig var slitene så var det som regel en som kunne hjelpe dem.
Det var da dem ringte Martinsen, i dag igjen så har det vært en slik dag men Martinsen hadde heller ikke klart alt dette hadde det ikke vært for senter jentene.
Senter Jentene var alt i fra vaktene til de søte i parfymeriet Kicks de var som regel øynene for Martinsen. Så i dag så har det gått i et mange kjøre turer opp til Skedsmo, Relingen og Lørenskog. Det beste hadde vært og sponset Martinsen med buss for når en er sliten så er som regel alle slitene og da blir det mange turer.
Men når alt kommer til alt så fikk vi denne dagen i trygg havn også, de fleste fikk vi hjem og noen havnet på legevakten. Så da vil jeg avslutte med en stor takk til dere som hjelper meg til og hjelpe de slitene takk:-) Husk og stem pluss spons oss til og hjelpe andre god kveld og natt, Martinsen:-)

Til toppen av siden

© Livets Harde Skole 2013 - 2018
Design, utvikling, database & programmering: Rune Nummedal 2013 - 2018